Gemeente Haarlem,

Gebiedsontwikkeling en Beheer

Beste mevrouw, meneer, Na een lange periode vol werkzaamheden ben ik verheugd te kunnen melden dat vanaf donderdag 17 april aanstaande het Reinaldapark weer open is. U bent dus van harte welkom om vanaf donderdag een bezoek te brengen aan het nieuwe park.

De afgelopen maanden stonden in het teken van het planten van ruim 500 nieuwe bomen en veel struiken zoals Rododendrons en Heesters. Er is hard gewerkt zodat het park nog voor de paasdagen ‘uit de hekken kon’. Ik ben dan ook heel blij dat dit gelukt is. Het park is nog niet helemaal klaar. U kunt daarom nog medewerkers verwachten die met afrondend werk zoals het plaatsen van de verlichting bezig zijn. Ook oogt het park waarschijnlijk nog wat kaal. De komende jaren moeten de nieuwe bomen en struiken nog flink groeien. Omdat we allemaal graag een mooi groen park willen, blijven wij de groei van de bomen en struiken goed in de gaten houden. Aan u willen we vragen voorlopig op de paden te blijven en honden aan te lijnen zodat het pas ingezaaide gras de tijd krijgt goed te groeien.

Feestelijke opening

De officiële opening (en feestelijkheden) staan gepland op zaterdag 14 juni. Het park is dan helemaal af. Jammer genoeg kunnen we het programma nog niet verklappen maar het is zeker de moeite waard om 14 juni alvast in uw agenda te zetten. U ontvangt nog een uitnodiging voor deze feestelijke opening.

Ik wens u, mede namens het projectteam hele fijne paasdagen. Hopelijk met lekker weer zodat u kunt genieten van uw eerste bezoek aan het nieuwe Reinaldapark.

Hartelijke groet, Cor Hermanns,

Projectmanager Reinaldapark

Gaarne bij beantwoording ons kenmerk vermelden.

Bron:   www.haarlem.nl

Bewonersbrief 140410

Plantlijst_Reinaldapark Haarlem fase 2

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
mei 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031