BAM Infra voert de komende periode in opdracht van de gemeente Haarlem reparaties uit aan het asfalt in Haarlem. De Gemeente Haarlem heeft het gewenste gemiddelde kwaliteitsniveau van de openbare ruimte vastgelegd. De onderhoudspartij zorgt er in overleg met de Gemeente voor dat de asfaltwegen van Haarlem gemiddeld dit niveau behalen en behouden. BAM Infra gaat de komende weken de grotere schades herstellen. Tegelijk met het onderhoud van het asfalt wordt, waar mogelijk, de markering hersteld ter plaatse van het asfaltonderhoud. Ook worden enkele kleine markeringen hersteld ten behoeve van de verkeersveiligheid of verkeersbesluiten. Er blijven dan nog schades over in wegen die door Haarlem als project worden aangepakt (bijvoorbeeld reconstructies). Dit werk besteedt Haarlem apart uit aan marktpartijen.

 

Wat merkt u langs de openbare weg?

Een deel van de weg zetten we af. Een freesmachine verwijdert de beschadigde asfaltlagen. Asfaltmachines vullen de wegvakken weer aan. De wals maakt het glad en recht. Daarna wordt de markering hersteld. De werkzaamheden duren per locatie hooguit een paar uur. De wegen worden of kortstondig afgesloten, of er staat een kleine afzetting. Afsluitingen en omleidingen kondigen we enkele dagen vooraf aan door middel van borden langs de weg. Bij de kleinere afzettingen wordt u erlangs geleid door verkeersregelaars. Om de verkeershinder te beperken is ervoor gekozen op drukke verkeerswegen de werkzaamheden in de nacht uit te voeren.

 

Start werkzaamheden per gebied

Het onderhoud aan het asfalt begint vanaf maandag 28 september aanstaande en loopt door tot en met 16 oktober.

De volgorde is als volgt: Week van 28 september trottoirs en herstelwerkzaamheden met kleinere afzettingen in alle stadsdelen. Week van 5 oktober herstelwerkzaamheden met afsluitingen en omleidingen in alle stadsdelen. Week van 12 oktober nachtelijke herstelwerkzaamheden.

In de volgende stadsdelen en straten zal onderhoud plaatsvinden:

Waarderpolder/ Oost:

  1. Hofmanweg, Hulswitweg, Kuppersweg, Robertus Nurksweg, Harmenjansweg, Pieter Goedkoopweg, Kruistochtstraat, Ploegspoor, Kartinistraat, Prins Bernhardlaan en Camera Obscuraweg (inmiddels begonnen).

 

Camera Obscuraweg

Kruising Camera Obscuraweg/Robertus Nurksweg

Camera Obscuraweg

Camera Obscuraweg

 

Zuidwest:

Kleine Houtweg, Brouwerskade, Zijlweg, Zuiderhoutlaan, Churchill-laan, Crayenesterlaan, Fredrik Hendriklaan, Linnaeuslaan, Spaarnelaan, Willem de Zwijgerlaan, Frederikspark, Koninginneweg, Dreef, Duinvlietweg, Raamsingel, Gasthuissingel en Wagenmakerslaan.

 

Schalkwijk:

Ceylonpoort, William Boothstraat, Slufterweg, Texelhof, Floris van Adrichemlaan, Briandlaan, Van de Beltstraat, Roordastraat, Louis Pasteurstraat, Aarwinkelweg en Frieslandlaan

Noord:

Van der Aart Sportpark, Ms Jan Gerritzstraat, Plesmanplein, Frans Halsplein, Kennemerstraat, Vergierdeweg, Vondelweg, Plataanstraat en Zaanenlaan

 

Nachtwerk zal plaatsvinden op de volgende locaties:

Prinsenbolwerk, Koudehorn, Gedempte Oude Gracht, Frans Halsplein, Kennemerstraat, Vergierdeweg, Vondelweg, Plataanstraat, Zaanenlaan, Gasthuissingel, Raamsingel, Wagenmakerslaan en Camera Obscuraweg

Merkt u problemen aan de verhardingen op openbaar gebied, dan kunt u dit online melden via Haarlem.nl een melding doen

Bron: gemeente Haarlem

Foto’s: webmaster

 

 

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
mei 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031