Op zaterdag 29 juni wordt de ontwikkelvisie toegelicht in brasserie Oostpoort aan de Diakenhuisweg 1 in Haarlem tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

Oostpoort: Naar een nieuwe volwaardige stadsentree.

Haarlem Oostpoort het nieuwe visitekaartje van de stad maken, dát is de ambitie van de Gemeente Haarlem, de Provincie Noord-Holland en een aantal partners die een rol vervullen in de ontwikkeling van de zone Oostpoort. Zij hebben zich verenigd in de Alliantie. Het college van Haarlem heeft besloten het concept van de visie voor Oostpoort ter inzage te leggen nadat de commissie Ontwikkeling erover gesproken heeft.  De stad kan vervolgens zienswijzen indienen die worden betrokken bij het definitieve voorstel aan de raad.
Op 6 juni behandelt de commissie Ontwikkeling de ontwikkelvisie Oostpoort. Dit visiedocument zet een stip aan de horizon. Het vertelt in grove lijnen wat de Alliantie wil met Oostpoort. De uitwerking volgt wanneer de gemeente, provincie en u zich hebben uitgesproken over de visie en deze is vastgesteld.
Na 6 juni wordt het document zes weken ter inzage gelegd. U kunt dan uw zienswijze op het stuk geven. Op zaterdag 29 juni wordt de ontwikkelvisie toegelicht in brasserie Oostpoort aan de Diakenhuisweg 1 in Haarlem tussen 11.00 uur en 13.00 uur.
Na afloop van de inspraaktermijn worden de inbreng van de commissie Ontwikkeling en de overige inspraakreacties verwerkt in de definitieve ontwikkelvisie Oostpoort ten behoeve van vaststelling door de gemeenteraad in het najaar. Vervolgens wordt een ontwikkelstrategie opgesteld waarin beschreven wordt op welke wijze de visie concreet gerealiseerd gaat worden.
De concept ontwikkelvisie Oostpoort is vanaf 22 mei in te zien op: www.haarlem.nl/oostpoort
Foto’s: zaterdag 2 maart 2019(vorige bijeenkomst).

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
augustus 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31