logo WR PWZPP

 

Geachte mede-wijkbewoner en wijkgeïnteresseerde,

 

Vandaag, dinsdag 7 april 2020, zou de wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer haar openbare vergadering in het restaurant van het Reinaldahuis houden.

Zoals u weet is, vanwege de coronacrisis, het Reinaldahuis gesloten voor bezoekers en zijn openbare bijeenkomsten met meer dan twee bezoekers verboden.

We weten niet hoelang deze situatie zal blijven voortduren, maar sowieso is ook de komende vergadering op 5 mei afgelast. Enerzijds omdat wellicht de coronacrisis dan nog van toepassing is, anderzijds omdat – indien het normale leven weer een aanvang heeft genomen – het Bevrijdingsdag is.

 

Mocht het “normale” leven weer teruggekeerd zijn, dan zal de volgende openbare wijkraadvergadering plaatsvinden op dinsdag 2 juni, hetgeen dan tevens onze jaarvergadering zal zijn. Indien ook dan nog sprake is van sluiting van het Reinaldahuis voor bezoekers, dan wel van een verbod op openbare bijeenkomsten, dan houden we u op de hoogte van de dan ontstane situatie en vooruitzichten.

 

In de tussentijd wenst de wijkraad u alle sterkte en een goede gezondheid toe. Zo u daar behoefte toe mocht hebben, dan kunt u altijd e-mailen via parkwijk-zuiderpolder@wijkraden-haarlem.nl. In voorkomende gevallen is het Sociaal Wijkteam bereikbaar via e-mailadres wijkteam-oost2@haarlem.nl of via telefoonnummer 023 5430994.

 

Met vriendelijke groet, mede namens de gehele wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer,

 

Bernard Felix

Voorzitter

Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

 

Liewegje 12

2033AB Haarlem

06 53 370 664

felix@felixfortuna.nl

 

Afstandhouden

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
juni 2020
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930