Demonstratie 20-06-2021

Géén Domus+ in Oost!!!

Beste Medebewoners,

Zoals jullie wellicht weten heeft het College het voornemen een voorziening te bouwen in de nabijheid van ons prachtige Reinaldapark. Hiervoor heeft de gemeente in 2018 de boerderij Nieuweweg 2 aangekocht voor de vestiging van een Domus+ locatie.

De toekomstige bewoners van Domus+ zijn mensen met een langdurige verslaving aan drugs en alcohol. Uitbehandeld, dus blijvend verslaafd en de hele dag op zoek naar middelen en veel overlast voor de omgeving veroorzakend,

In opdracht van de gemeente is een rapport gemaakt aangaande de looproute richting het winkelcentrum en openbaar vervoer. Hierin wordt weergegeven dat deze zal zijn door het Reinaldapark, langs de speeltuin, Parkwijk en visa versa.

Wij zijn van mening dat het hier niet kan. Wij wijkraden en bewoners hebben de gemeente alternatieven aangedragen  waar het wel kan, zoals o.a.  het Schoteroog nabij het Spaarne. Hierin worden wij totaal genegeerd.

In een gecombineerde vergadering van de commissie Samenleving en Ontwikkeling op 23 juni a.s. wordt de keuze van de locatie gemaakt. Als het aan het College ligt wordt dat de Nieuweweg 2. Op deze avond is het mogelijk om in te spreken tijdens deze vergadering live en wel om 19.10 uur. Maak van deze mogelijkheid gebruik en meld je aan als inspreker. https://gemeentebestuur.haarlem.nl/Vergaderingen  Om 20.45 uur wordt gestemd over de locatiekeuze.

Laat jullie stem horen en steun ons met jullie komst naar deze protest demonstratie nabij  het Pannenkoeken Paradijs!!!.

https://www.veilighaarlemoost.nl/

 

Burgermeester met petitie

Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer
Wim Kleist                                                                                                                                                          Mede namens de wijkraden Slachthuis Buurt en Amsterdamse Buurten.

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
augustus 2022
M T W T F S S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031