energiecoach.jpg

 

 

 

 

 

Gemeente Haarlem kiest opnieuw voor energiecoaches

 

 

 

Stichting !WOON heeft samen met de Gemeente Haarlem, Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere weer energiecoaches in Haarlem beschikbaar.  Energiecoaches zijn vrijwilligers bij u uit de buurt. Ze geven energiebesparend advies op maat en vertellen hoeveel geld er bespaard kan worden door gedragsverandering en met simpele bespaarproducten. Voor de derde winter op rij staan de energiecoaches voor u klaar. Al ruim 450 Haarlemmers gingen u voor.

 

Wethouder duurzaamheid, Cora-Yfke Sikkema zei vorig jaar al: “Haarlem werkt aan een duurzame, groene en schone stad. De ambitie van Haarlem is om in 2030 klimaatneutraal te zijn en in 2040 aardgasvrij. Energiecoaches helpen Haarlemmers op een laagdrempelige manier energie te besparen. Simpele maatregelen dragen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en tegelijkertijd te besparen op de woonlasten.”

 

IWoon

 

Voor alle Haarlemmers

Alle Haarlemmers, zowel huurders als woningeigenaren, kunnen een energiecoach inschakelen voor gratis energieadvies. De energiecoach gaat bij u thuis met u in gesprek en mag u een paar bespaarproducten cadeau geven, zoals radiatorfolie, tochtwering, een waterbesparende douchekop en/of ledlampen. Daarmee kunt u direct beginnen met besparen! Want minder verbruik betekent minder kosten.

Na het bezoek ontvangt u een bespaarrapport met daarin alle bespaarmogelijkheden voor het huishouden. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan het bezoek nieuwe inzichten geven. Dit project wordt betaald door de Gemeente, daarom kost het eenmalige bezoek u niets.

Aanmelden kan via www.wooninfo.nl/energiecoach of tijdens kantooruren via telefoonnummer 020 – 523 0190.

 

IWoon1

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
augustus 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31