Bewoners van de Prins Bernhardlaan en zijstraten.  HAARLEM

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderwerp

Herstellen asfalt Prins Bernhardlaan.

Gemeente Haarlem heeft Dura Vermeer de opdracht gegeven om het asfalt aan één kant van de Prins Bernhardlaan te vervangen. In deze brief geven we u meer informatie over de werkzaamheden en de planning.

 

Werkzaamheden

Het asfalt van de Prins Bernhardlaan tussen de Berlagelaan en de Amsterdamsevaart is er slecht aan toe en moet op korte termijn worden vervangen. De weg richting de Amsterdamsevaart is er het slechtst aan toe en wordt nu aangepakt.

 

Wat betekenen de werkzaamheden voor u?

De Prins Bernhardlaan is een belangrijke doorgaande route door Haarlem. De werkzaamheden vinden dan ook op zaterdagavond en -nacht en op zondag plaats. We werken van zaterdag 30 november 18:00 uur tot en met zondag 1 december 16:00 uur. Tijdens de werkzaamheden tussen de Berlagelaan en de Amsterdamsevaart is geen autoverkeer mogelijk in de richting van de Amsterdamsevaart. Dit verkeer wordt met borden omgeleid door omliggende straten. De bussen van Connexxion en de nood- en hulpdiensten blijven wel over de Prins Bernhardlaan rijden. Hiervoor zetten we 1 rijbaan af aan de andere kant van de laan, in de richting van het Reinaldapark. Bewoners en bezoekers voor de panden langs dit stukje Prins Bernhardlaan en de ventweg van de Amsterdamsevaart, komen op hun bestemming via het fietspad vanaf de Berlagelaan. Verkeersregelaar zorgen voor hier een veilige situatie. We realiseren ons dat ons werk geluidsoverlast veroorzaakt en vragen hiervoor uw begrip. De werkzaamheden die het meeste lawaai maken zijn het verwijderen (frezen) van het oude asfalt en het slijpen voor de detectielussen. Deze lussen zitten in het asfalt en geven aan of verkeer bij de verkeerslichten staat te wachten, zodat deze sneller op groen springen.                                                                                                                                      Het frezen van het asfalt doen we zaterdagavond tot ca. 22:00 uur. Het slijpen van het asfalt voor de detectielussen start zondagochtend om 7:00 uur, zodat de weg ’smiddags weer open kan. Het geluid dat we verder produceren is van de vrachtwagens en machines die aan het werk zijn. Deze vrachtwagens en machines piepen tijdens het achteruit rijden. Dat is voor de veiligheid van de mensen die er omheen werken.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, dan kunt u mij bereiken via telefoonnummer is 06-53 59 97 12 of via e-mailadres rogo@duravermeer.nl.

Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Dura Vermeer Infra Regio Noord West

 

DURAVERMEER

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
augustus 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31