GA

Beste bewoners,

 

De Groene Ambassade is, zoals bekend,  een wijkinitiatief van een aantal actieve bewoners uit Haarlem Oost. Opgericht in 2013 houdt de Groene Ambassade (GA) zich bezig met het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten, Energiebeurzen, cursussen en vele andere activiteiten. Alle gericht op het informeren, mobiliseren en activeren van inwoners uit Amsterdamse buurt,Slachthuisbuurt,Parkwijk/Zuiderpolder en Schalkwijk.

Wij gaan voor een verlaging van de energierekening tezamen met een verhoging van het wooncomfort. Zo leveren wij tevens een bijdrage aan de gemeentelijke doelstelling Haarlem gasvrij(er).

 

Op donderdagavond 16 januari a.s. (van 19.00 – 21.00 uur) wordt door de GA bij DRZM in de Waarderpolder (Claes Tillyweg 8, 2031 CW Haarlem) weer een nieuwe voorlichtingsavond georganiseerd over de toepassing en effecten van vooral grotere energiebesparende maatregelen. Hier is een complete showroom ingericht waar van alles te zien is op het gebied van installatie –en isolatietechniek; van dak-, gevel- en vloerisolatie tot warmtepompen; zonnepanelen en kozijnen met tripleglas, e.v.a.. Er worden presentaties gegeven en er is gelegenheid tot het stellen van allerlei technische vragen. De vorige avond eerder dit jaar was een groot succes!

 

We nodigen je graag voor deze bijeenkomst uit! Je kunt je opgeven via: ingegroeneambassade@gmail.com. Voor van te voren aangemelde bezoekers liggen er enkele ledlampen klaar.

 

Zoals eerder opgemerkt organiseren wij ook periodiek energiebeurzen. Wij hebben de participanten van de laatste energiebeurs gevraagd met een scherp geprijsd winteraanbod van hun duurzaamheidsproducten te komen voor de bewoners uit Haarlem Oost en omstreken.

 

Dit aanbod sluit tevens goed aan bij de behoeften – zoals wij die enige tijd terug onder de in de activiteiten van de Groene Ambassade geïnteresseerde bewoners – hebben geïnventariseerd. In de link hieronder staan de betreffende aanbiedingen weergegeven.

Aanbiedingen bedrijven

 

Indien specifieke aanvullende informatie ontbreekt raden we je aan met betreffend bedrijf contact op te nemen. We hopen dat je tussen de aanbieders een maatregel treft die bij je wensen, behoeften en mogelijkheden aansluit.

Heel veel succes en een gezond, succesvol en vooral duurzaam 2020!

 

Namens de Groene Ambassade,

 

Inge Veltmeijer,

Wim Kleist

Arturo van Haag

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
augustus 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31