MIRT

Geachte heer/mevrouw,
Kent u het knooppunt Rottepolderplein? Wellicht rijdt u daar regelmatig of kent u het vanuit een filemelding op de radio? Of u nu als automobilist of per bus gebruik maakt van dit traject, een omwonende bent of anderszins geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond het knooppunt, wij horen graag van u! We nodigen u van harte uit om kennis te nemen van de verkenning van maatregelen om de doorstroming van het verkeer te verbeteren.
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat werkt samen met omgevingspartijen aan het inventariseren van kansrijke maatregelen. We vertellen u graag welke inzichten we tot nu toe hebben opgedaan en welke stappen zijn gezet. Uiteraard is er gelegenheid om met de leden van het projectteam in gesprek te gaan. Wij zijn benieuwd naar uw reactie en uw eventuele ideeën. Wat vindt u van belang en waar moeten we rekening mee houden in het vervolg van het project?

MRA+Rijksoverheid


De koffie staat voor u klaar op woensdag 18 maart 2020
Locatie: Hotel Van der Valk, Toekanweg 2 te Haarlem
Tijdstip: tussen 19.00 – 21.00 uur kunt u vrij in- en uitlopen indien u zich heeft aangemeld
NB. Laat weten of u er bij bent door u aan te melden via de mail:   rottepolderpleinA9@minienw.nl

 

Kaart Rottepolderplein

 


Wij hopen u te mogen verwelkomen, graag tot dan!
Met vriendelijke groet,
mede namens het projectteam,
Jeroen Laro
Programmamanager MIRT-verkenning Rottepolderplein

 

 

Comments are closed.

Parkwijk/Zuiderpolder
Parkwijk-Zuiderpolder
juni 2020
M T W T F S S
« May    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930